divendres, 11 d’octubre del 2013

Presentació SEPC Diagonal

La presentació del nucli de diagonal del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, es va celebrar el passat 9 d’octubre, així  recordant els companys del País Valencià en la seva Diada,   a la Facultat de Biologia de la
Universitat de Barcelona.
A l’acte hi varem assistir un centenar de persones que vam participar del dinar popular que organitzava  la militància, i amb un preu solidari que es destinava una part a la  caixa de resistència dels docents de les Illes Balears i Pitiüses.
Vam poder gaudir de la participació a l’acte d’en Cesk Freixas i en David Caño, que ens van oferir un espectacle cultural combinant música i poesia. Des d’aquí volem agrair la seva col·laboració i felicitar-los per l’actuació.
Després de dinar es va presentar el nucli del Sindicat, amb una breu explicació de la situació de les Universitats Públiques dels Països Catalans , els reptes del moviment estudiantil, els objectius del SEPC i amb els eixos que es treballen.
Per concloure la jornada la portaveu del Comitè de Suport a a la vaga indefinida de les Illes Balears, Neus Tur,  va fer una xerrada sobre la situació del Català a les Illes i ens va explicar tot el procés de la vaga indefinida dels docents, i com aquesta ha passat a ser una vaga social.

Des del SEPC volem agrair la participació en l’acte  de tots els assistents, que ni la pluja ens va aturar!