divendres, 22 de març del 2013

El futur de la Universitat serà popular o no serà!


Ahir, dijous 21 de març, estava convocada una xerrada de Estudiants pel Canvi  sota el títol “El model universitari a debat”.
Els convidats eren Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, que va autoritzar l’entrada de la Brigada Mòbil a la Universitat Central durant la tancada contra Bolonya, Joaquim Boixareu, Empresari i president del Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya, imputat pel cas Nóos que fa pocs dies va autoritzar l’acomiadament de 300 treballadores de la mateixa universitat, Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull, Fernando Casado, Ex Director de l’Institut d’Empresa Familiar i Ex President de CatalunyaCaixa i president del consell per la Comptetitivitat, responsable de milers de desnonaments i Juan Corona, Rector Honorari de la Universitat Abat Oliba i membre de Catalunya Caixa.
Poc després que comencés l’acte, uns cent membres del moviment estudiantil van irrompre a la xerrada provocant que aquests marxessin i finalment no es celebrés la xerrada.
Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, trobem un insult la presència de persones que ens estan robant la vida i la universitat pública, privatitzant-la i acomiadant a treballadors. Mentre segueixin assistint a les nostres aules, seguirem assenyalant-nos i foragitant-los, i ho farem 10, 100 i 1000 cops
La por ja està canviant de bàndol!
La universitat serà pública i popular o no serà!
La lluita és l’únic camí!