dilluns, 23 de setembre del 2013

Vaga indefinida dels docents de les Illes Balears i Pitiüses

Des del passat dilluns 16 de setembre, ha girat els ulls cap a les Illes Balears i Pitiüses. ja fa una setmana que començava la vaga indefinida dels docents a totes i cada una de les Illes, amb un alt seguiment d'aquesta mobilització ( són el 91% dels docents que hi estan participant) i amb el fet que, una setmana després, el curs encara no ha començat, els docents demostren que res podrà parar el poder popular.
Mobilitzacions del primer dia de Vaga Indefinida


Tot i els intents de criminalitzar la vaga indefinida per part de la Conselleria i la Policia Nacional, els mobilitzats s'han mantingut ferms en la seva lluita. Són un clar exemple de la unitat del poble contra l'opressor, ja que s'han unit a la vaga indefinida i hi donen suport els sindicats, els estudiant, les AMPES i les classes populars.

Des del SEPC Diagonal volem donar tot el nostre suport a les persones mobilitzades de les Illes, perquè són un exemple a seguir, perquè entre moviments de base no hi ha fronteres. perquè quan la classe treballadora s'organitza, res pot aturar la seva lluita.

És per això que fem un crit a la solidaritat i a la col·laboració amb els companys de ses Illes per mitjà de la Caixa de Resistència que s'ha creat per tal de poder assegurar l'èxit de la vaga:

2056-0009-74-4102003418
Caixa Colonya
(a nom de l'Obra Cultural Balear)
per ingressos des de l'estranger:
ES54 2056-0009-74-4102003418 (IBAN)
swift/BIC: CECAESMM056 

Juntes ho podem tot!

La vostra vaga, la nostra dignitat!